Veelgestelde vragen

Dagelijks ontvangen wij vele aanvragen, verzoeken en ideeën. Wij proberen alle mails te lezen, maar helaas zijn wij niet in staat om direct op elk verzoek te reageren. Hieronder vind je informatie dat wellicht al antwoord geeft op jouw vraag of verzoek.

Licenties/ Beeldmateriaal

Wanneer je een vraag hebt met betrekking tot licenties of het opvragen van beeldmateriaal stuur dan een mail naar licenties@banijaybenelux.com

Open sollicitatie

Om te solliciteren verwijzen we je graag door naar de pagina Werken bij op onze website. Hier vind je onze stages en vacatures en kan je ook gelijk online solliciteren. En wil je ons op de hoogte houden van je laatste ervaring of ontwikkeling of een open sollicitatie doen, upload dan hier je CV. Per e-mail of via het contactformulier op deze pagina nemen wij geen sollicitaties aan.

Publiek/ deelname programma

Heb je interesse in deelname aan een programma? Houd de social media kanalen van ons dan goed in de gaten, hier worden regelmatig oproepen gedeeld voor publiek en/of deelname aan programma’s.

Programma-ideeën

Op dit moment nemen wij geen externe ideeën voor programma’s in behandeling. Door de grote hoeveelheid e-mails die ons dagelijks worden toegestuurd, is het voor ons niet haalbaar om alle ideeën de aandacht en feedback te geven die ze verdienen.