All Against 1

All Against 1

Eén dappere deelnemer neemt het op tegen kijkers uit heel Nederland, die via een speciale app van de show meespelen. Aan de deelnemer en kijkers worden allemaal dezelfde vragen gesteld, gebaseerd op de uitkomst van unieke en bizarre experimenten, variërend van alledaagse wetenschap tot gekke sportuitdagingen of spectaculaire stunts. Wie wint de geldprijs: de deelnemer of een gelukkige kijker, willekeurig gekozen uit de app-spelers?

Blow Up

Blow Up

Talentencompetitie in de wereld van ballonkunst. De deelnemende ballonartiesten maken unieke en verbluffende ballonkunstwerken. Slechts één van hen zal iedereen wegblazen en de winnaar van de competitie worden.

Big Brother

Big Brother

Wat gebeurt er als wildvreemde mensen 100 dagen lang, zonder filters en social media, met elkaar samenleven en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker?

Race om de Ringen

Race om de Ringen

Avontuurlijke spelshow waarin zes verloofde stellen strijden in een woestijnrace door Jordanië. Hoe mooi het land ook is, de omstandigheden zijn extreem zwaar en stellen hun relatie op de proef. Alleen het koppel dat zich tactisch, mentaal en fysiek onderscheidt van de rest, wint het programma en een welverdiende huwelijksreis.

Lego Masters

Lego Masters

In Lego Masters worden 8 duo’s van fanatieke LEGO-bouwers uitgedaagd met bijzondere opdrachten. De opdrachten die ze krijgen variëren van het bouwen van een brug, het namaken van een schilderij tot het creëren van hun droomappartement. De fantasie en het verhaal staan altijd centraal. De bouwwerken worden beoordeeld op ontwerp, originaliteit en bouwvaardigheid.

Miljoenenjacht

Miljoenenjacht

500 kandidaten nemen het tegen elkaar op in een quiz. De kandidaat die de finale weet te bereiken speelt het legendarische kofferspel. 26 koffers, variërend met bedragen van 10 eurocent tot 5 miljoen euro. Hoe ver durft de kandidaat te gaan voor hij het bod van de bank accepteert?

Chantals Pyjama Party

Chantals Pyjama Party

Grappige spelshow waarin Chantal Janzen de gekste en hilarische slaapfeest-gerelateerde spellen speelt met het publiek, allemaal gekleed in pyjama. Iedereen in het publiek maakt kans om mee te doen. Wint een koppel een spel, dan krijgen ze een kamer in Chantal haar ‘huis’ in de studio. In de finale kunnen zij een geweldige vakantie winnen.